TL;DR: Вземете надежден таблет за работа или забавление, когато сте близо

...
TL;DR: Вземете надежден таблет за работа или забавление, когато сте близо
Коментари Харесай

За $159,99 можете да получите iPad 6-то поколение, калъф, стилус, зарядно устройство и протектор за екран

TL;DR:  Вземете благонадежден таблет за работа или развлечение, когато сте покрай това -ремонтиран iPad 6-то потомство, който се предлага с аксесоари — добавете го към количката си допустимо най-скоро, с цел да го вземете за $159,99!

Чисто нов от рафта не постоянно е най-хубавият метод да получите iPad. Определено не е най-лесният за портфейла. Ако имате потребност от мощно устройство, с цел да изпълнявате взискателни приложения, по-ново може да е вашият отговор. Ако желаете надеждно устройство, което е супер портативно и ужасно за сърфиране или стрийминг, обновеното може да дава отговор по-добре на вашия бюджет.

Този iPad 6th Gen е освежен, само че може да е мъчно да се каже, като се има поради, че е в съвсем безупречно положение. Въпреки това, цената към момента е понижена, даже с всички аксесоари, които идват с него, в това число стилус, калъф и други. Ако сте разчувствани да получите iPad който идва с всички ремонти, тогава преминете напряко към заплащането и вземете този iPad 6th...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР